Loading...
Entinen Vahantajoen alue 2018-12-12T14:17:41+00:00

ENTISEN VAHANTAJOEN VESIHUOLTO-OSUUSKUNNAN ALUE

Ylöjärven kaupunginvaltuusto hyväksyi 7.12.2015 Vahantajoen vesihuolto-osuuskunnan verkoston ja liiketoiminnan siirtymisen kaupungin omistukseen ja Ylöjärven Vesi liikelaitoksen operoitavaksi.

> Kvalt 7.12.2015 § 118

Hinnasto

Ylöjärven Vesi Oy:n hallitus on kokouksessaan 13.12.2017 päättänyt hinnaston 1.4.2018 alkaen.

Hinnasto 1.4.2018 alkaen

Tutustu vuoden 2019 kulutus- ja perusmaksuihin

Kiinteistöpumppaamot

Taseyksikön alueella kiinteistöpumppaamojen omistus siirtyy kaupungille. Kiinteistön haltija voi kuitenkin ottaa kiinteistöpumppaamon kiinteistön omistukseen ja ylläpitoon. Tällä toimenpiteellä välttyy taksassa määritetyn kiinteistöpumppaamomaksun maksamiselta.

Alueen asukkaille on lähetetty sopimus kiinteistöpumppaamon omistuksen siirrosta, jonka palauttamalla täytettynä ja allekirjoitettuna vastaanottava kiinteistö saa vastikkeetta omistukseensa ja ylläpitoonsa kiinteistöä palvelevan jätevesipumppaamon. Samalla määritetään kiinteistön liittymiskohta runkojohtoon. Liittymiskohta -asioissa voi ottaa yhteyttä verkkotietojärjestelmän ylläpitäjä Heikki Vuotoon. Kts. yhteystiedot.

Mikäli kiinteistöllä ei ole kiinteistöpumppaamoa, pyydämme ilmoittamaan siitä Ylöjärven Vesi liikelaitokselle. Kts. yhteystiedot.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Keräsimme usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin yhdelle sivulle. Katso, jos näistä löytyisi vastaus sinulle mahdollisesti heränneisiin kysymyksiin.

Usein kysyttyä

OLETKO RAKENTAMASSA
JA LIITTYMÄN TARPEESSA?

OTA YHTEYTTÄ!
TILAA LIITOSLAUSUNTO