Tällä sivulla Ylöjärven Vesi Oy julkaisee avoimet työpaikkailmoitukset.

Ylöjärven Vesi Oy hakee kesätyöntekijöitä verkostotöihin (1 kpl), laitokselle (1 kpl) ja kartoitus-/työnjohtajaharjoittelijaksi ( 1 kpl). Työ ajoittuu kesälle 2021 ajalle toukokuu-elokuu. Työskentelyaika sovitaan valittavan kanssa henkilökohtaisesti. Palkkaus on AvainTES:n mukainen.

Asentaja
Verkostotöihin soveltuu ammatillista tutkinto suorittava opiskelija, esim. putkiasentaja. Toisaalta työ sopii myös harjoitteluksi ammattikorkeakouluopiskelijoille tai työkokemukseksi valmistuneelle. Työ sisältää vesihuoltoverkostoihin liittyviä asennustöitä yhdessä kokeneen henkilöstömme kanssa. Edellytämme vähintään B-ajokorttia.

Laitoshenkilö
Laitoksilla työskentelyyn kuuluu avustavat työt pohjavesilaitoksilla ja jätevedenpumppaamoilla. Työ sopii esimerkiksi ammattikorkeakouluopiskelijalle. Edellytämme vähintään B-ajokorttia.

Työnjohtoharjoittelija
Työnjohtoharjoittelijan työnkuvaan kuuluu karttajärjestelmän ylläpitäminen ja työnjohdolliset tehtävät verkostomestarin loman ajan. Työ sopii esimerkiksi ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijalle. Edellytämme vähintään B-ajokorttia.

Arvostamme aktiivista ja reipasta asennetta työhön, soveltuvia opintoja ja kokemusta vastaavista töistä, joskaan kokemus ei ole välttämätöntä, koska perehdytämme tehtäviin.

Lisätietoja:
– verkostotöiden osalta verkostomestari Janne Hakala, janne.hakala@ylojarvi.fi, 050 559 4944
– laitostöiden osalta käyttöpäällikkö Jari Virtanen, jari.virtanen@ylojarvi.fi, 0500 719 368

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan sähköpostitse janne.hakala@ylojarvi.fi otsikolla KESÄTYÖ perjantaihin 7.2.2021 kello 12:00 mennessä.