Omistajanvaihto

Kiinteistön vaihtessa omistajaa, tulee sekä vanhan että uuden omistajan tehdä omalta osaltaan siitä ilmoitus Ylöjärven Vesi Oy:lle.

Vaikka vaihtohetken vesimittarilukeman ilmoitus on vanhan omistajan vastuulla, suosittelemme myös uudenkin omistajan ottavan lukeman ylös kiinteistöön muuttaessaan.

Omistajan vaihtuessa, uusi omistaja toimittaa allekirjoitetun kauppakirjan jäljennöksen kokonaisuudessaan omistajanvaihtoasiakirjaksi.

Kauppakirjassa tulee olla maininta liittymien siirrosta sopimusehtojemme 11§ mukaisesti.

Maanmittauslaitoksen sivulta voi lukea lisää mm. liittymien ehtomuotoilusta kiinteistön kauppakirjaan.

Edelleen sopimusehtojen 11§ mukaisesti Ylöjärven Vesi ei hyväksy liittymien siirtämistä, mikäli kiinteistöllä ei ole noudatettu sopimusehtoja.
Tässä tapauksessa luovutuksen saaja katsotaan uudeksi liittyjäksi, jonka kanssa tehdään uusi liittymis- ja käyttösopimus ja jolta veloitetaan hallinnan siirtymishetken taksan mukainen liittymismaksu.

Vuokrasuhteen muutos

Vuokrasuhteen muuttuessa kiinteistössä on omistajan/ vuokranantajan velvollisuus ilmoittaa siitä Ylöjärven Vesi Oy:lle sekä toimittaa vuokrasopimuksen jäljennös.
Ylöjärven Vesi Oy ei tee veden käytöstä sopimusta vuokralaisen kanssa, jolloin viime kädessä omistaja vastaa maksuista. Kulutuslaskut voidaan pyynnöstä ohjata vuokralaiselle laskutusosoitteella, mikäli vuokrasopimuksella on sovittu, että vuokralainen vastaa vesimaksuista.

Mikäli vuokrattava kiinteistö jää tyhjilleen, siirretään laskutus omistajalle siihen asti, kunnes ilmoitetaan uuden vuokralaisen tiedot.

Epäselvissä tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä Ylöjärven Veden asiakaspalveluun.

Omistajanvaihdosta voi ilmoittaa myös sähköpostitse:

kirsi.hinkkanen@ylojarvi.fi
riikka.leppinen@ylojarvi.fi

tai puhelimitse arkisin klo. 12:00-14:30, p. 040 730 3022 (valikko 1)