Korpikalliontiellä on havaittu vesijohtovuoto.

Mikäli joudutaan sulkemaan runkoventtiileitä vuodon korjauksen vuoksi,  vedensaanti Korpikalliontiellä mahdollisesti keskeytyy keskiviikkona 5.5.2021 klo 10.00.

Keskeytyksen myötä veden virtaussuunta voi muuttua ja sen vaikutuksesta vesi voi värjääntyä ruskeaksi Korpikalliontien lisäksi Vehotiellä, Salonlisäntiellä, Aurinkolaakosontiellä, Hirvitiellä, Rentukantiellä ja Vasaman alueella

Työn arvioitu kestoaika on noin 5 tuntia

Heti työn valmistuttua vesi johdetaan takaisin putkistoon ja verkostoa huuhdellaan vesihuoltolaitoksen toimesta. Katkoksen jälkeen putkistosta saattaa irrota saostumia ja ruostetta, jotka aiheuttavat veden värjäytymistä ja sameutta. Nämä eivät ole terveydelle vaarallisia haittoja, mutta niistä saattaa aiheutua hanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä.

Putkistoihin saattaa päästä ilmaa, mikä / joka voi aiheuttaa ”kolinaa” ja pärskymistä. Haittojen poistamiseksi suosittelemme kylmän veden juoksutusta (n. 10-15 min) kunnes vesi kirkastuu. Ylöjärven Veden nettisivuille päivitetään lisätietoja.

Työstä vastaa verkostomestari  Janne Hakala p.. 050 559 4944

 

Ylöjärven Vesi Oy pahoittelee Teille aiheutuvia haittoja.