YLÖJÄRVEN VEDEN REKRYLOMAKE

Ylöjärven Vesi Oy tarvitsee kokoajan alan ammattilaisia. Jos ei parhaillaan ole rekrytointia varsinaisiin tehtäviin, niin täytä hakemuslomake ja tallennamme tiedot omaan henkilöstöpankkiimme. Olemme yhteydessä jos sopiva tehtävä löytyy.

ASENTAJA

Ylöjärven Vesi Oy hakee kahta asentajaa

Asentajan työtehtäviin kuuluu vesi- ja viemäriverkostojen korjaus ja saneeraus sekä muut vesihuoltolaitoksen huoltotyöt.

Edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. putkiasentaja) sekä vähintään B-ajokorttia.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työhön, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä omaksua uusia asioita. Katsomme eduksi myös tietotekniikkataidot, hitsaustaidon sekä BE-ajokortin.

Tarjoamme vakaan työpaikan kehittyvässä vesilaitoksessa sekä monipuolisen työnkuvan.

Lisätietoja: verkostomestari Janne Hakala p. 050 559 4944, käyttöpäällikkö Jari Virtanen p. 0500 719 368 ja toimitusjohtaja Jouni Vähäkyttä p. 050 390 4785.

Hakemukset ja CV tulee toimittaa 5.3.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen Ylöjärven Vesi Oy, Verkostomestari Janne Hakala, PL 1000, 33471 Ylöjärvi (kuoreen merkintä ”Asentaja”) tai janne.hakala@ylojarvi.fi.

KESÄTYÖTENKIJÄ

Ylöjärven Vesi Oy hakee kesätyöntekijöitä

Ylöjärven Vesi Oy hakee kesätyöntekijää verkostotöihin (1 kpl) ja laitoksille 2 (kpl). Työ ajoittuu kesän 2019 ajalle välille toukokuu-elokuu. Työskentelyaika sovitaan valittavan kanssa henkilökohtaisesti. Palkkaus on AvainTES:n mukainen.

Verkostotöihin soveltuu esimerkiksi ammatillista tutkintoa, esim. putkiasentaja, suorittava opiskelija. Toisaalta työ sopii myös harjoitteluksi ammattikorkeakouluopiskelijoille tai työkokemukseksi valmistuneelle. Työ sisältää vesihuoltoverkostoihin liittyviä asennustöitä yhdessä kokeneen henkilöstömme kanssa. Edellytämme vähintään B-ajokorttia.

Laitoksilla työskentelyyn kuuluu avustavat työt pohjavesilaitoksilla, jätevedenpumppaamoilla sekä Kurun jätevedenpuhdistamolla yhdessä kokeneen henkilöstömme kanssa. Työ sopii esimerkiksi ammattikorkeakouluopiskelijalle. Edellytämme vähintään B-ajokorttia.

Arvostamme aktiivista ja reipasta asennetta työhön, soveltuvia opintoja ja kokemusta vastaavista töistä, joskaan kokemus ei ole välttämätöntä, koska perehdytämme tehtäviin.

Lisätietoja antaa verkostotöiden osalta verkostomestari Janne Hakala, janne.hakala@ylojarvi.fi, 050 55 94 944 ja laitostöiden osalta käyttöpäällikkö Jari Virtanen, jari.virtanen@ylojarvi.fi, 0500 719 368.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan sähköpostitse janne.hakala@ylojarvi.fi otsikolla KESÄTYÖ perjantaihin 15.3.2019 kello 12:00 mennessä.

    Haen paikkaa (*)

    Ajokortti (*)

    Minulle kelpaa keikkaluonteiset työt?

    (*) Pakollinen kenttä